Light

Tedd oda a képed!

És egy világ borul lábaid elé.

Nyomot hagyni a világban – ez nagy feladat, ami csak a legnagyobbaknak jöhet össze. Ehhez hatalmas, kontinenseken átívelő tettekre van szükség, amivel a történelemkönyvekbe is bekerülhet a delikvens.

Történhet ez negatív üzemmódban, de ehhez minimum bajusszal rendelkező diktátornak kell lenni és csak akkor számít igazán, ha az ember felkerül a Time magazin címlapjára. Sajnos a világ egyik legismertebb mérvadó sajtóterméke így választotta például Adolf Hitlert 1938-ban, Sztálint pedig kétszer is az év emberének…

A világ színpadára pozitív hősként felrugaszkodni kissé nehezebb, mivel ebben a kategóriában jóval több versenyző indul, és alkotni még mindig körülményesebb mint rombolni.

A Saga 2012 oldala viszont most egy olyan látványos megoldást kínál, amelyel ha kellő ismeretséggel rendelkezünk (és ismerőseink erősebb megosztási aktivitással), akkor elég hamar összejöhet a hírnév.

Mi egy reggeliző kisráccal próbáltuk ki (valamivel több mint egy perc után jelenik meg, addig türelem)


Ennek a hírnévnek egy olyan videó az alapja, ahová beszúrhatjuk arcunkat, hogy népek milliói imádják (legalábbis a kisfilm szerint). Ha pedig ez megtörtént, akkor már csak el kell döntenünk, hogy miként osztjuk meg azt a világgal és ismerőseinkkel.

Kis segítség a kezeléshez (innen indulunk):

1. Skip Intro szövegezésre nyomunk a legrövidebb időn belül.
2. A megjelenő felületen eldöntjük, hogy gépünkről, vagy a webkamera segítségével töltünk fel képet.
3. Ha megtörtént a feltöltés, akkor az “Enter SAGA” feliratra katttintás.
4. Kibírjuk az angolnyelvű idézeteket és az enyhe zúgást, amíg a felület beilleszti a videóba a képet.
5. Katt a Play feliratra és kibírni legalább másfél percet (megéri), mert csak ezután tűnik fel arcképünk (de akkor a legjobb helyeken) a videóban.
6. Válasszuk ki, hogyan szeretnénk elküldeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik