Light

Ikrek ha veszekednek

Pelenkások titkos nyelve.

Két csöppség most már második videójával hódít a világhálón. Mindkettőn valamit nagyon mondanak, amit csak ők értenek és senki más.

A szakirodalom említi az úgynevezett ikernyelvet, amely az apróságoknál nagyon hamar kialakulhat, és egy olyan beszéd- és jelrendszerre épülhet, melyet időnként a ledöbbenő szülők sem értenek. A kicsik viszont nagyon jól elkommunikálgatnak a külvilág kizárásával, és az egymáshoz való kapcsolatukat is erősíti a titkos beszédük.

Előfordulhat, hogy több éven keresztül nem is hajlandóak másképp dumálni, ahogyan azt a 1970-ben született Kennedy egypetéjű ikerpár is tette. Ők hatéves korukig saját nyelvet használtak és olyan ismertek lettek, hogy még az X-aktákban is többször utaltak rájuk.

A ma prezentált jó haveroknak percekig be nem áll a szájuk, osztják egymást rendesen, úgy néznek ki, mint két pelenkás rapsztár, akik nem tudják eldönteni, ki a nagyobb csillag.

Első videójukon még kevésbé nagy a feszültség, bár már ott is a konyhában veszekednek egy kutyus társaságában, a végén grátiszban nyomva egy fejenállást.

Természetesen, ha egy videó népszerűvé válik, akkor kell hozzá egy paródia is, ez esetünkben sem maradt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik