Light

Nincs helye kétszínűségnek

Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

2011. 03. 25. 12:27

Korábban a témában:

A Color Cleaner olyan logikai játék, melyben a formák mellett a színek is számítanak. Pályáról pályára haladva megadott lépésszámból kell megoldani a feladványt: el kell tüntetni a mértani formákat a képernyőről. Az azonos színűek, ha egymáshoz érnek, egy klikkelésre tűnnek el, így érdemes átgondolni, hogyan csoportosítunk, melyikkel kezdünk, mert az átlós vonalas testek szilárdan állnak, de a többiek mozoghatnak (itt a játék a fizikai oldalát tárja elénk), így egy óvatlan, vagy nagyon is megfontolt kattintás után teljesen más – ideális esetben könnyebb – szituáció tárulhat elénk.

A pályák persze egyre nehezebbek lesznek, nemritkán a logikai játék ügyességivé válik, nem elég kitalálni a taktikát, a legjobb pillanatot is el kell találni a kattra. Vannak testek, melyeken nyíl mutatja, ha az előttük álló másik testet eltüntetjük, merre fognak elindulni, és mindent maguk előtt tolni. Mindehhez altató jellegű zene szól, lenyugtatandó esetlegesen felborzolódó idegeinket.

A Color Cleaner remek időtöltés, mert vannak egyszerűbb pályái, és vannak olyanok, melyek sokáig rmeénytelennek tűnnek, de aztán kipattan a fejünkből az isteni szikra. Ha nagyon megakadunk, a walkthrough feliratra kattintva videós segítséget kapunk.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

AUCKLAND, NEW ZEALAND - AUGUST 29:  Phil Taylor engages with his fans during the Auckland Darts Masters at The Trusts Arena on August 29, 2015 in Auckland, New Zealand.  (Photo by Michael Bradley/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.