Light

Nincs helye kétszínűségnek

A Color Cleaner olyan logikai játék, melyben a formák mellett a színek is számítanak. Pályáról pályára haladva megadott lépésszámból kell megoldani a feladványt: el kell tüntetni a mértani formákat a képernyőről. Az azonos színűek, ha egymáshoz érnek, egy klikkelésre tűnnek el, így érdemes átgondolni, hogyan csoportosítunk, melyikkel kezdünk, mert az átlós vonalas testek szilárdan állnak, de a többiek mozoghatnak (itt a játék a fizikai oldalát tárja elénk), így egy óvatlan, vagy nagyon is megfontolt kattintás után teljesen más – ideális esetben könnyebb – szituáció tárulhat elénk.

A pályák persze egyre nehezebbek lesznek, nemritkán a logikai játék ügyességivé válik, nem elég kitalálni a taktikát, a legjobb pillanatot is el kell találni a kattra. Vannak testek, melyeken nyíl mutatja, ha az előttük álló másik testet eltüntetjük, merre fognak elindulni, és mindent maguk előtt tolni. Mindehhez altató jellegű zene szól, lenyugtatandó esetlegesen felborzolódó idegeinket.

A Color Cleaner remek időtöltés, mert vannak egyszerűbb pályái, és vannak olyanok, melyek sokáig rmeénytelennek tűnnek, de aztán kipattan a fejünkből az isteni szikra. Ha nagyon megakadunk, a walkthrough feliratra kattintva videós segítséget kapunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik