Light

Légiháború tollal, kockás papíron

Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

2011. 03. 19. 14:00

Korábban a témában:

Zsírkrétával és ceruzával összetákolt térképen megjelölt tereptárgyakat kell meghódítanunk lépésről lépésre, mégpedig úgy, hogy légicsatákat vívunk, miközben a fülünkbe diadalittas induló szól valahonnan a 386-os PC-k korából. Kis repcsinkkel lényegében mindent szét kell lőni, ami jön, legyen az terepszínű repülő, kis repülő, nagy repülő, körbeforgó repülő, sok repülő, kevés repülő. Illetőleg pár földi objektumra is lőni kell, és a játékos pusztításért – mert hát persze nem lehet ezt a spirálfüzetes háborút komolyan venni – apró dollárok, olykor pénzkötegek járnak jutalmul, melyeket buzgó csilingelés közepette gyűjthetünk be. A pályák pedig egsre nehezednek.

Az irányítás egyszerű, egeres, lőni klikkelve lehet, de van automata opció is, az A lenyomásával csak a szlalomozásra kell vigyázni: kerüljük el az ellenséges lövedékeket, és az ütközéseket, de ez evidens. Mindent lehet fejleszteni, kis rajzoltgépünket nagyobbra cserélhetjük, és a fgyverzetünket is tehetjük ütőképessé, de mindennek még itt, a füzeten is ára van. A cél a pályák teljesítése, ami kis kitűzők gyűjtögetésével párosul.

Rebesgetik, hogy a magyar NATO-kontingens ezen a játékon szimulálja az éles bevetéseket.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.