Light

Facebook profil testreszabása

A Schweppes jóvoltából.

Az elmúlt hetekben jelent meg egy hír és egy videó mely bemutatja, hogyan szabhatjuk testre Facebook profilunkon saját vagy bármely elhelyezett fényképünket. Elég hosszadalmas a művelet és mindenképpen igényel egy kis hozzáértést a Photoshophoz is. Sajnos ezzel már elég széles felhasználóréteget sikerült is kizárni ebből a remek kis lehetőségből.

Valamely oknál fogva a mai reklámban bemutatott lehetőség szinte ismeretlen, bár az alkalmazás töredékére rövidíti a bütykölésre és az ezzel járó káromkodásra szánt időt. A Schweppes üdítőital márka remekül ragadta meg azt a rést amely akkor keletkezik ha valaki nagyon szeretné átalakítani profilját, de nem rendelkezik grafikusszoftverekhez szükséges jártassággal.

A keletkezett űrt egész egyszerűen egy kész és könnyű megoldást kínáló alkalmazással töltötték ki, amellyel gyakorlatilag gyerekjáték elkészíteni a testreszabott profilt. Ráadásul a cég marketingesei az egész folyamathoz készítettek egy videót (ez mellesleg egy reklám is egyben…), amely bemutatja hogy miként csinálhatunk kevesebb mint egy perc alatt saját, egyedi felületet .

Facebook profil testreszabása itt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik