Light

Első

A kandallóban ropog a tűz, a gramofonból pedig francia sanzon árad, miközben mi a kakaónkat kavargatjuk – ezt a téli képet szeretnénk új rovatunkkal, kissé modernebb eszközökkel felidézni.

A DJ24 a legújabb slágerek mellett a klasszikus dalokat is szem előtt tartva állítja össze videómixét.

A zene mellett a látvány sem mellékes, az ausztrál Pnau klipje például elmehetne a Napi cuki rovatba is a maga vicsorgó epreivel és plüss villámaival, de a Hot Chip zenekar fiúzenekar-paródiája is sokaknak szerez néhány vidám percet – s a többi előadót is gondosan válogattuk össze. A nevekből is látszik, hogy a jól ismert sztárok mellett megpróbálunk ígéretes és feltörekvő tehetségeket is a hallgatók becses figyelmébe ajánlani.

Elég egyszer rábökni a lejátszás gombra, a számok utána már automatikusan követik egymást, ami ideális arra az esetre, ha épp nincs kedvünk a képernyőre tapadni, csak arra vágyunk, hogy a háttérben szóljon valami jó. Például tegyük fel, hogy kint esik a hó, bent ropog a tűz a kandallóban (innen le is tölthetünk egyet), a kezünkben gőzölgő bögre, és olyan jólesne hallgatni valamit.

Nos, akkor indulhat a zenegép?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik