Light

Mintha Super Mario táncolna

Techno hajlítva.

Mike Songról a saját hivatalos weboldala sem közöl sajnos semmit (bár lenne egy ilyen menüpont, de az miért működne?), így teljes tudatlanságban csak annyit lehet róla tudni, hogy egy pokoli jó táncos.

Tovább iramodva jön a Wikipedia, de ott nem jegyzik az első húsz találat közt a srácot, úgyhogy türelmetlenül bezár a copy-paste birodalom, egyelőre.Maradna még a Facebook, de most az sem adja a titkot, így pattanás a MySpace-re, na itt már van valami, ha vázlatosan is. Ezzel együtt még mindig a Google bizonyul a legjobb havernak, így néhány sor Mike Songról…

Neve jelentősen összefonódik a Kaba Modern tánccsapattal, amelynek tagjaként az MTV America’s Best Dance Crew valóságshow / versenyen vett részt még az első évadban. Nem győztek, de ismertekké váltak, és Mike karrierjének is jelentős lökést adott. Nemcsak táncosként, de koreográfusként is ismert, Európában is rendszeresen tart workshopokat.

Kedvenc elfoglaltságai közé tartoznak a videojátékok, melyek által inspirálva rendszeresen készít különböző produkciókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik