Light

Al Gore – leleplező animáció a molesztálásról

A tajvani Next Media Animation szenzációs kisvideót dobott össze az egyre jobban dagadó botrányról, minden részét tálalva, és kész tényként bemutatva a feltételezéseket is.

Azon már nem is érdemes meglepődni, hogy a masszőr hölgy rajzolt változata erősen ázsiai arcvonásokkal bír, de azért az kissé értehetetlen, hogy mindehhez miért kell kancsalnak is lennie.

Al Gore virtuális alakja remekül állna bármely színésznek, akire éppen a Keresztapa korai éveinek megformálását bízták. A cselekményt számos effekttel tették örökre emlékezetessé; az egykori alelnök hőtérkép szerűen mutatja be a kényesebb testrészeit, és gőzfelhőket ereget a fejéből ha felhúzzák. Szenvedélyesen üvölt, ennél már csak cuppantani tud erotikusabban. Azért mindent összevetve; a feltételezhetően westernen felnőtt filmrendező fokozottan ügyelt arra, hogy kibukkanjon a főhősből a vadnyugati férfiideál is.

Tiger Woods botrány az előbb megszokott kíváló minőségben és némi élő felvétellel megtámogatva. Ez is tuti szórakozás, kihagyhatatlan!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik