Light

Adidas Originals – Star War Cantina 2010

Végy néhány sztárt, adj hozzá egy jó helyszínt, csomagold mindezt a szokott Star Wars külsőbe. Lehetetlen elbaltázni, tuti a siker!

A Star Wars recept úgy működik mint kereskedelmi csatornáknál a Bud Spencer & Terence Hill kettős bevetése. Ha nincs más, ez mindig beválik, erre örökké vevők leszünk…

Az Adidas 2010-re helyezte a Originals sorozatán belül a Star Wars kollekció bemutatását. Sajnos csak arra nem figyeltek, hogy reklámfilmjük alap sztorijának inkább más helyszínt és a legendás széria más darabját kellett volna választani.

A Birodalom visszavág (Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back) idén jelentős jubileumot ünnepel; 30 éve debütált a mozikban. A sportmárka marketingesei valószínű nem ismerik a saga leghidegebb darabját, és elképzelhetően átaludták az elmúlt évtizedeket…

No de térjünk vissza a kisfilmre. Ha esetleg valaki nem ismeri a helyszínt; “réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” a Tatooine bolygó sivár Mos Eisley nevű városának kocsmája (tulaj Chalmun, a wuki). Ide tévednek be hőseink ügyes-bajos dolgaikat intézni, illetve némi italt felhajtani és egy kis jizz riff-et hallgatni a helyi bith banda előadásában.

A rapsztár Snoop Dogg felheccelve fénykardot ragad, a Daft Punk tagjai (két fickó bukósisakban) Han Soloval tárgyalnak, míg Beckhamet kis híján leszerződtetik Jabba csapatába, mire egy eltévedt fénylövedék kioltja a vele tárgyaló földönkívüli menedzser életét. A reklámban olyan ismert arcok is feltűnnek még, mint Franz Beckenbauer a Császár, Noel Gallagher (Oasis), R2D2, C3PO, Jay Baruchel színész (Trópusi vihar).

AJÁNLOTT LINKEK:

Minden kapcsolódó videó
Az Adidas Star Wars kollekciója

Ajánlott videó

Olvasói sztorik