Light

Fotobabble.com – hangos kép mindenkinek

Az ingyenes szolgáltatás arra az igényre épül, hogy fényképeinkhez üzenetet tudjunk fűzni és így megoszthassuk másokkal is.

A Fotobabble sikere egyszerűségében és könnyed kezelhetőségében rejlik. A portálon már számos jól sikerült hangos kép között böngészhetünk (bár alig egy hónapja indult, van olyan kép, melyet közel 40.000-szer tekintettek meg).

A félperces regisztrációt követően három egyszerű lépésben tudunk hangos képet készíteni (feltéve, ha gépünkön van olyan fénykép, melyet szeretnénk “kihangosítani”):

1. Válasszuk ki a fotót, lássuk el címmel, illetve döntsük el, hogy publikus legyen az oldalon vagy sem, majd kattintsunk a Create gombra.

2. A kép feltöltés után a hang rögzítése a következő feladat (ez kb. egy perc lehet, és itt mindenképpen szükség lesz számítógéphez csatlakoztatott mikrofonra).

3. Címkézzük fel a képet, – megkönnyítve további fotóink kategorizálását – majd mentsük el. Ha ezzel megvagyunk, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani, hogy ismerőseinkkel mely közösségi oldal segítségével osztjuk meg a fotót.

Természetesen saját felületünkre automatikusan bekerül a fénykép (My Fotobabbles), melyet a későbbiek során ismételten megoszthatunk másokkal.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fotobabble.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik