Light

Top 5 extrém képesség

Cunami szörf és hasonló mutatványok. Ez az összeállítás lélegzetelállító sportpillanatokat mutat be. Garantált adrenalinsokk!

A toplista 5. helyezettje egy szörfös, aki gigantikus szökőárhullámon lovagol. Néha eltűnik a lezúduló víztömeg alatt, de újra és újra felbukkan.

A 4. helyezett egy bringás, aki játszi könnyedséggel ugrik fel egy kerítésre, teker rajta végig, majd bemutatja, hogy bármilyen hihetetlen, létezik a fára biciklizés műfaja.

Freestyle utcai focisták jönnek 3. helyezettként, akik mintha akrobatikus tánccal ötvöznék a passzolgatást, szaltózva adogatnak háztetőn, felüljárón, és egyéb kies helyeken.

Hókedvelő sportember érdemelte ki a 2. helyezést. Szépen elindul a hegytetőről snowboardjával lefelé, de hogy csaknem függőleges az a lejtő, azt csak akkor látjuk, amikor tágra nyit a kamera.

Az 1. helyezett a gyorsasági mászást című extrém sportot mutatja be. Elsőre mintha az aszfalton futna négykézláb – nincs itt valami tévedés? Egy pillanattal később aztán láthatjuk, amint biztonsági kötél és minden egyéb nélkül rohan és ugrik (!) felfelé a függőleges sziklafalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik