Kultúra

Bruce Springsteent kényszerpihenőre küldték, több európai koncertje elmarad

Mairo Cinquetti / NurPhoto via AFP
Mairo Cinquetti / NurPhoto via AFP
Négy európai turnéidőpontot érint a gyengélkedése.

Orvosai tanácsára legalább tíz napig nem léphet fel Bruce Springsteent, aki emiatt négy európai koncertjét kénytelen halasztani.

Az előadó Instagramján megosztott közlemény szerint

a Springsteen hangszálait érintő problémák miatt az orvosok legalább tíznapos nyugalmat írtak elő, amely miatt a Marseille-ben, Prágában és Milánóban tartott koncerteket sem tartják meg az eredeti időpontjukban.

A 74 éves énekes május 25-én lépett volna fel a francia városban, ám a koncert napján a szervezők halasztást jelentettek be. Nem sokkal később kiderült, hogy Springsteen az elkövetkező két hétben sem lesz olyan állapotban, hogy előadhasson, így a prágai és a milánói duplakoncert sem valósul meg az eredeti időpontban. A közlemény nem részletezte,  pontosan mi történt az énekes hangszálaival, azt írták, hogy Springsteen jelenleg is lábadozik, és június 12-én tér majd vissza Madridban. Az elmaradó koncerteket egy későbbi időpontban pótolják – ígérték a szervezők.

A zenész nemrég hasonló helyzetbe kényszerült: tavaly gyomorfekély miatt kellett lemondania az összes szeptemberi koncertjét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bruce Springsteen (@springsteen) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik