Kultúra

Nem fizette ki az előlegre vásárolt nagyképernyős tévéjét, letartóztatták Sean Kingston énekest

Jason Koerner / Getty Images via AFP
Jason Koerner / Getty Images via AFP

Sean Kingston énekes floridai otthonában előbb razziát tartott a rendőrség, majd le is tartóztatták az ott tartózkodó édesanyját. Kingstont néhány órával később, a dél-kaliforniai Fort Irwinben vették őrizetbe csalás és lopás vádjával – írja a BBC.

Az énekest februárban azzal vádolta meg egy cég, hogy nem fizette ki teljes egészében egy nagyképernyős tévé és hangrendszer árát. A lap bírósági dokumentumok alapján azt írja, a Ver Ver Entertainment állítása szerint az énekes 2023 szeptemberében a közösségi médián vette fel velük a kapcsolatot, hogy egy 232 hüvelykes, Colossal TV-t és egy hangrendszert vásároljon tőlük. A cég szerint Kingston „számos hamis állítással” bírta rá őket, hogy „a lehető legkisebb előleggel” kaphassa meg a termékeket, cserébe azt ajánlotta, Justin Bieberrel együtt készít reklámvideókat a cég számára. Az énekes végül nem fizette ki a fennmaradó összeget, a cég pedig beperelte szerződésszegés miatt.

Saját letartóztatása előtt Kingston az Instagram-oldalán jelezte: „Én is, és anyám is jól vagyunk. Az ügyvédeim mindent elintéznek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik