Kultúra

Horrorfilm a horrorfilmben: szinkronos előzetest kapott Russel Crowe új ördögűzős filmje

Russel Crowe újabb horrorral érkezik a nyáron, az Ördögűzés (The Exorcism) azonban csavar egyet a szokásos felálláson: a horrorfilm egy horrorfilm forgatásán játszódik.

Crowe szerepeinek sorában is érdekes csavar a film: tavaly A pápa ördögűzőjében még papot játszott, most viszont Anthony Millert, a szenvedélybetegségekkel küzdő színészt alakítja – aki egy természetfeletti horrorfilmben papot játszik. A történet szerint elhidegült lányával (Ryan Simpkins) forgat, a film készítése során aztán furcsa dolgokat kezd tapasztalni.

A filmet M. A. Fortin (Az alvilág királynője) és Joshua John Miller (Szöktetés a pokolból) írta és rendezte. Érdekesség, hogy az utóbbi alkotó édesapja történetesen az a Jason Miller, aki az 1973-as klasszikusban, Az ördögűzőben a főhős papot formálta meg. Az ő karakterének, Karras atyának tragikus sztorija ihlette Russell Crowe Anthony Millerjét, tehát nem véletlen a nevek azonossága. Az említett színészeken kívül a további szerepekben Sam Worthingtont, Chloe Bailey-t, David Hyde Pierce-t, Samantha Mathist, Adrian Pasdart és Adam Goldberget láthatjuk.

A film július 4-től látható mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik