Kultúra

Tizenhétszer nyírják ki Robert Pattinsont az Élősködők rendezőjének új filmjében

Ronda Churchill / AFP
Ronda Churchill / AFP
Pong Dzsunho új filmjében várhatóan összesen tizennyolc Robert Pattinson és egy futurista diktátor Mark Ruffalo tűnik majd fel.

A Warner Bros. a tervek szerint 2025. január 31-én mutatja be a mozikban (a korábban idén tavaszra tervezett) Mickey 17-et, az Oscar-díjas Pong Dzsunho következő filmjét. Most a Las Vegasban zajló CinemaConon levetítettek egy részletet a Robert Pattinson főszereplésével készült bizarr sci-fiből, innen derültek ki részletek a várva várt filmről.

A történet Edward Ashton 2022-es, nagy sikerű Mickey7 című regényén alapul, a rendező azonban úgy döntött, hogy egy picit változtat a címen, így lett a film Mickey 17. Mivel a szám arra utal, hányszor hal meg a főszereplő, Pong úgy fogalmazott, ő tízzel többször nyírja ki Pattinsont az adaptációban. Pattinson karaktere ugyanis a könyv története szerint egy Eldobható, azaz egy bolygókat gyarmatosító űrexpedíció pótolható tagja. Rendszerint őt bízzák meg a túl veszélyes vagy várhatóan végzetes kimenetelű küldetésekkel, ha pedig meghal, újra klónozzák és visszakapja az emlékeit. Egy alkalommal aztán véletlenül egyszerre kettő marad belőle életben, és mivel a törvény tiltja a duplikánsok létezését, a két Mickey a túlélésért kénytelen harcba szállni.

A hírek szerint Steven Yeun Mickey egyik munkatársát játssza, Mark Ruffalo egy futurisztikus, őrült diktátort, aki meg akarja semmisíteni a Pattinsonokat, Toni Collette pedig az ő feleségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik