Kultúra

Titokzatos Azahriah-film tűnt fel az idei mozis bemutatók között

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Mi vagyunk Azahriah címmel tűnt fel egy film a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett hazai mozis bemutatók friss táblázatában – szúrta ki a Telex.

Az adatbázisból annyi derül ki, hogy a film forgalmazója a Színfolt Film, a műfaja zenés film, és november 28-ára tervezik a bemutatóját. A lap megkereste Azahriah menedzsmentjét és a Színfolt Filmet vezető Lévai Balázst, hogy megkérdezzék, pontosan milyen filmre számíthat a közönség, de mindkét helyről azt a választ kapták, hogy egyelőre nem nyilatkoznak a filmről.

A Színfolt Film egyébként olyan filmekért felelt korábban, mint a 2016-os #sohavégetnemérős című zenés játékfilm a Wellhellóból ismert Fluor Tomival és Diazzal, vagy a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm. 2019-ben Fábián Juliról is készítettek dokumentumfilmet Like a Child címmel.

Az énekes májusban három egymást követő nap is telt házas koncertet fog adni az Arénában, de néhány fesztiválon is feltűnik majd a nyáron, például a Sziget második napján, augusztus 8-án. Azahriah kiemelt sávot kap, az aznapi záróprodukció előtt lép fel este a Nagyszínpadon, ezzel hosszú idő, majdnem tíz év után ő lesz az első magyar előadó aki főműsoridőben a legnagyobb helyszínen lép fel a fesztiválon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik