Kultúra

Az HBO elengedte Zendayáékat, amíg csúszik az Eufória harmadik évada

Rachel Murray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Rachel Murray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Bár 2025-re ígérik, folyamatosan csúszik az Eufória harmadik évadának forgatása. Pontos dátum nem volt még kitűzve a munka megkezdésére, de a tervek szerint ezekben a hónapokban kellett volna elkezdődnie a forgatásnak.  Most az HBO inkább engedélyezte a sorozat sztárjainak, hogy addig is más munkákat is vállaljanak.

Úgy tűnik, egyelőre a forgatókönyv sincs még készen, Sam Levinson állítólag még nagyban dolgozik rajta, addig is felfüggesztették a forgatási terveket, de az HBO közleménye szerint „továbbra is elkötelezettek egy kivételes harmadik évad elkészítése mellett”. Levinson közismerten elég maximalista író, a sorozat egyik visszatérő sztárja, Colman Domingo egy korábbi interjúban azzal magyarázta a késést, hogy az alkotó nagyon megfontoltan dolgozik, és állandóan újraírja a szöveget.

Az Eufória főszereplői közül az első évad óta sokan elég nagy karriert futottak be, mint például Zendaya, Sidney Sweeney vagy Jacob Elordi, így a csatorna szerint nem lett volna fair tovább várakoztatni őket.

Remélem, hamar forgatni kezdünk, különben Benjamin Buttont kell csinálniuk belőlem

– mondta Jacob Elordi még januárban, azon aggódva, hogy lassan öregemberként kell majd visszatérnie a gimnáziumban játszódó történetbe. A sorozatban Zendaya édesanyját alakító Nika Kingnek még fontosabb lenne a folytatás: nemrég elmondta, hogy már fél éve nem tudott lakbért fizetni, így nagyon várja a következő évadot.

A Deadline forrásai szerint egy ponton az is felmerült, hogy a harmadik évad helyett inkább egy filmet csináljanak, mostanra azonban ismét sorozatban gondolkodnak. Elordinak nagyon nem kell izgulnia az öregedésen, a Hollywood Reporter szerint

a folytatásban biztosan nem a gimibe térnek majd vissza a szereplők, az érettségi utáni életükbe nyerünk majd betekintést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik