Kultúra

Adam Sandler lett a legjobban kereső sztár Hollywoodban

Tobias Sczwarz / AFP
Tobias Sczwarz / AFP
De elég jó éve volt a Barbie szereplőinek is.

A Forbes minden évben elkészíti a legjobban kereső hollywoodi színészek listáját, amelynek élén ezúttal Adam Sandler végzett. Az olykor drámai tehetségét is megvillantó komikus 73 millió dollárt kapott 2023-ban, amit több filmmel szedett össze: például a Netflixes krimi-vígjáték, Gyagyás gyilkosság 2, illetve a Leó című animációs filmmel, amelyben nemcsak a címszereplő hangját adja, de íróként és producerként is részt vett a munkában. Ez nem számít be, de Sandlernek napokban egy furcsa hangulatú, űrhajós sci-fije is kijött a Netflixen, erről szóló kritikánkat itt olvashatják.

Sandler utoljára több mint húsz éve, 2002-ben k erült utoljára a lista élére, amikor olyan filmjei kerültek a mozikba, mint a Kismenő, vagy a Kótyagos szerelem.

A 2023-as listán Margot Robbie követi Sandlert 59 millió dollárral, amit nem is kell sokáig ragozni, hiszen a színésznő a tavalyi év egyik legnagyobb kasszasikerében, a Barbie-ban szerepelt. A tavaly még az élen álló Tom Cruise ezúttal csak a harmadik helyre futott be évi 45 millió dollárjával, őt pedig a Barbie másik színésze, Ryan Gosling követi Matt Damonnal holtversenyben (mindketten 43 millió dollárt kerestek).

A tízes lista második fele így fest:

  • Jennifer Aniston, 42 millió dollár
  • Leonardo DiCaprio, 41 millió dollár
  • Jason Statham, 41 millió dollár
  • Ben Affleck, 38 millió dollár
  • Denzel Washington, 24 millió dollár

Ajánlott videó

Olvasói sztorik