Kultúra

Nemsokára véget ér Az ifjú Sheldon, de azért gyorsan lehúznak róla még egy bőrt

HBO Max
HBO Max
Itthon február 21-én kezdődött Az ifjú Sheldon hetedik és egyben utolsó évada, de nem maradnak sokáig Cooper család nélkül a rajongók.

A CBS amerikai tévétársaság hivatalosan is berendelte az Agymenők univerzumát tovább bővítő spin-off sorozatot, ami Montana Jordan és Emily Osment főszereplésével készül majd. A történet Az ifjú Sheldonból ismert Georgie és Mandy karakterét viszi tovább, akik a felnőtté válás és a szülői szerepek között igyekeznek majd elnavigálni a 2024-2025-ös évadban debütáló sorozatban.

„Az Agymenőktől Az ifjú Sheldonig hihetetlenül különleges volt számunkra a Cooper család világa – nyilatkozta az új sorozatot készítő Chuck Lorre, Steven Molaro és Steve Holland, akik mindkét korábbi sorozaton dolgoztak producerként.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Georgie és Mandy szemén keresztül folytathatjuk a történetüket.

A Deadline januári értesülései szerint a sorozat 13 részes lesz, 30 perc körüli epizódokkal, és amennyiben feltűnik a főszereplő Georgie testvére, Sheldon, őt valószínűleg a fura zseni fiatal verzióját megformáló Iain Armitage alakítja majd (nem pedig az Agymenőkből ismert Jim Parsons).

A gyártásért a Chuck Lorre Productions és a Warner Bros. tévés részlege felel majd.

Kapcsolódó
Sheldon már gyereknek is iszonyú idegesítő, csak kevésbé vicces
Az Agymenők előzménysorozata nem elégszik meg a konzervnevetéssel, mélyebbre akar ásni az elviselhetetlen zseni gyerekkorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik