Kultúra

Jövőre érkezik az új Csupasz pisztoly Liam Neesonnel

Gabriel Bouys / AFP
Gabriel Bouys / AFP
De beállt a sorba a Mancs őrjárat, és a Tini Nindzsa Teknőcök is.

Évekkel ezelőtt lett hír abból, hogy a Paramount fel akarja támasztani a Csupasz pisztolyt, és hogy ebben Liam Neesonnek főszerepet szánna. Azóta nagy csend honolt a projekt körül, most azonban konkrét premierdátummal állt elő a stúdió: eszerint 2025. július 18-án fogják bemutatni a 80-as évek népszerű vígjátékának új verzióját, amely a korábban drámai szerepekkel is próbálkozó Leslie Nielsent végleg bezárta a műfaji paródiák világába.

A remake forgatókönyvét Akiva Schaffer írja – közösen Dan Gregorral és Doug Manddel –, és ő is rendezi, akinek többek között a 2022-es Chip és Dale: A Csipet Csapatot köszönhetik a nosztalgiázásra éhes filmrajongók. A producerek között van Seth McFarlane, a Family Guy atyja is.

A Paramount más premierdátumokat is bejelentett: 2026-ban érkezik A mancs őrjárat 3 (július 31.), illetve a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök-film is (október 9.), amit ugyanaz a Jeff Rowe rendez, aki a tavalyi felvonást is.

Alább pedig mutatunk egy gyűjtést az eredeti film legjobb poénjairól:

Kapcsolódó
A legjobb poénok a Csupasz pisztoly-filmekben
Az időtálló vígjátékok közé tartozik a Jim Abrahams, David és Jerry Zucker hármas – más néven ZAZ-trió – Csupasz pisztoly című filmtrilógiája, mely Leslie Nielsenből fapofával blődségeket beszélő színészt csinált. Ezek a filmek kitűnően öregedtek, mankót adva a filmgyártóknak ahhoz, milyen poénokkal lehet közel negyven év távlatából is megnyerni a közönséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik