Kultúra

Adele betegség miatt lemondta az összes márciusi fellépését

Chris Delmas / AFP
Chris Delmas / AFP

Adele elhalasztotta az összes jövő havi koncertjét, miután bejelentette, hogy beteg. A brit énekesnő a közösségi médiában közölte, hogy az orvosok azt mondták neki, hogy pihenjen, de betegségének részleteit nem árulta el, írja a BBC.

Adele jelenleg Las Vegasban a Colosseum at Caesars Palace rezidens fellépője, és a közleményében így fogalmazott:

Sajnos egy kis szünetet kell tartanom és szüneteltetnem kell a vegasi koncertsorozatomat.

A nyilatkozatból kiderül, hogy eredetileg a tavalyi koncertsorozatának végén – amely mind a Colosseum at Caesars Palace-ban volt –, november elején lett rosszul. A rezidencia (azaz egyetlen helyszínen rendezett koncertsorozat) akkor úgy volt, hogy az ünnepi időszakban szünetel.

Elmagyarázta azonban, hogy „nem volt lehetősége arra, hogy a január 19-i folytatás előtt újra teljesen egészséges legyen”. Azóta tizenkét koncertet adott. A szerződésében foglaltaknak megfelelően – amely a tervek szerint júniusig tart – minden pénteken és szombaton fellép. A tíz elhalasztott koncert új időpontját még nem jelentették be, de a jegytulajdonosoknak azt ígérték, hamarosan megkapják az információkat.

A rezidencia eredetileg 2022 januárjában kezdődött volna, de mindössze 24 órával az első koncert kezdete előtt lemondták, és helyette az év márciusában indították el. Adele akkor azt mondta, hogy részben azért döntöttek így, mert a zenekara tagjai elkapták a Covidot.

Januárban a brit énekesnő négy koncertet jelentett be, amelyeket egy erre a célra épített müncheni stadionban rendeznek majd augusztusban, de azóta hat további dátumot is bejelentettek a szervezők. A koncertek lesznek az első fellépései a kontinentális Európában 2016 óta. A közösségi médiában a koncertek bejelentésekor a következőket írta:

Nem is tudnék csodálatosabb módot kitalálni arra, hogy a nyarat eltöltsem, és egy ilyen izgalmas nyár során az otthonomhoz közelebbi koncertekkel fejezzem be életem és karrierem ezen gyönyörű szakaszát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik