Kultúra

Végre együtt is látni Jokert és Harley-t, és az is kiderült, hogy a folytatás nem musical lesz

Niko Tavernise / Collection Christophel / AFP
Niko Tavernise / Collection Christophel / AFP

Valentin-nap alkalmából a képregények világának leghíresebb párjáról, Jokerről és Harley Quinnről posztolt a következő Joker filmet író és rendező Todd Phillips az Instagramon.

Harley szerepét a korábbi filmekkel ellentétben nem Margot Robbie, hanem Lady Gaga játssza majd. Amikor az énekesnő csatlakozott a stábhoz, hamar megkezdődtek a találgatások, vajon a Joker: Folie à Deux címre keresztelt folytatás musical lesz-e. Az előző résszel Oscar díjat nyert zeneszerző, Hildur Guðnadóttir először annyit mondott, hogy „nagyon sok zene lesz benne”, ami nem nyugtatta meg a zenés feldolgozástól tartó rajongókat. Most azonban a film operatőre, Lawrence Sher véget vetett a találgatásoknak és egyértelműen leszögezte, hogy a várva várt Joker folytatás nem lesz musical.

Lesz benne zene, ez minden. A zene részét képezi a filmnek és a karaktereknek, de nem gondolnám, hogy ettől musical lenne.

– mondta.

A film történetéről egyelőre semmi konkrétumot nem tudni, a Folie à Deux, azaz őrület két személyre alcím azonban arra utalhat, hogy a páros megismerkedésének története lesz a központban. Ezek szerint némi dalbetéttel láthatjuk majd, ahogy Joker az arkhami elmegyógyintézet falai között elvarázsolja a kezdetben még teljesen normális Harleyt.

Margot Robbie egyébként kifejezetten pozitívan nyilatkozott a színészváltásról, drukkol Gagának a szerephez,  a Variety-nek pedig ki is fejtette miért:

„Mindig is azt akartam, hogy Harley olyan karakter legyen, akit más színésznők is eljátszhatnak, ahogyan annyi ikonikus férfi karakterrel így van ez. Harley annyira szórakoztató, és olyan sokféle irányba mehet. Mikor valaki más kezébe kerül a szerep, az ember azt kérdezi: »mit fog vele csinálni?« Végtelen a lehetőség.”

A Harley-Joker párosról készült friss képek alább láthatók:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik