Kultúra

Priscilla Presley-nek tetszettek a róla szóló filmek, de a színészkedéshez nem térne vissza

Alex HALADA / AFP
Alex HALADA / AFP
Az énekes özvegye a bécsi Operabál díszvendége volt.

Hiába foglalkozik velük mostanság szívesen Hollywood, a volt férjéről és róla készült filmek nem győzték meg Priscilla Presleyt, hogy ő maga is visszatérjen a filmezéshez. Pedig korábban olyan kasszasikerekben is feltűnt, mint a Csupasz pisztoly vagy a Dallas.

Elvis Presley 78 éves özvegyét a bécsi Operabál fővédnöke, Richard Lugner hívta meg idén sztárvendégnek. Ennek alkalmából tartott sajtótájékoztatót, melyen Baz Luhrman rendező Elvis-filmjéről és Sofia Coppola Priscilla című produkciójáról is beszélt. A filmek végül elnyerték a tetszését – el is érzékenyült, mikor Coppolával kettesben megnézték a Priscillát –, de kezdetben voltak félelmei.

Baz mindig azt csinál, amit akar, és mindig úgy, ahogy ő elképzeli, így – be kell vallanom – tartottam attól, mi lesz ebből, de meg vagyok vele elégedve. Ugyanez volt az érzésem, amikor Sofia megkeresett, hogy készítene rólam egy mozit. Eleve nem szívesen vagyok az előtérben, így ódzkodtam tőle, de úgy gondoltam, bármi is a véleményem, elkészül.

mondta.

Elvissel egyébként Bécstől nem is olyan messze, egy német katonai bázison ismerték meg egymást, mikor az énekes katonai szolgálata alatt ott állomásozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik