Kultúra

Szexjelenetet forgatott a 21 éves Jenna Ortega az 52 éves Martin Freemannel, a nézők kiakadtak

Zac Popik
Zac Popik
A film intimitás-koordinátora szerint minden profin zajlott, a színésznő maga is részt vett a döntésekben.

Sokakban keltett visszatetszést Jenna Ortega és Martin Freeman új filmje, a Csábító leckék, melyben a Wednesday-sorozat 21 éves sztárja  18 pluszos jelenetet is forgatott a nála 31 évvel idősebb Freemannel. Itthon januárban került mozikba a film, melynek története szerint Ortega 18 éves, unatkozó diáklányként úgy dönt, hogy elcsábítja irodalomtanárát, hogy ihletet szerezzen az íráshoz.

A közösségi médiában sokan bélyegezték undorítónak a páros szexjelenetét, a film intimitás-koordinátora azonban a Daily Mailnek azt mondta, a színésznő nagyon is tisztában volt vele, mit csinál.

Kristina Arjona szerint Ortega részt vett a szexjelenetet érintő döntésekben, tudta mit akar, és semmilyen határt nem léptek át a forgatáson.

A munkám része, hogy támogassam a döntéseit. Alkalmazkodom a színészeim komfortérzetéhez, különösen egy ilyen produkcióban, ahol a színészek között nagy a korkülönbség

– mondta el. A forgatások előtt átbeszélték a párossal, hogy pontosan milyen szintű meztelenséget vállalnak, milyen szimulált szexjeleneteket tartalmaz a forgatókönyv, és milyen védőeszközök állnak majd a rendelkezésükre.

A színészek 48 órával a forgatás előtt mindig megkapják írásban is a szexjelenetek részleteit, de Arjona kihangsúlyozta, hogy még a forgatás napján is dönthetnek úgy, hogy mégsem vállalják ezeket.

A készítők is sejtették, hogy érzékeny témára tapintanak, az intim jeleneteket tesztközönségnek is megmutatták, hogy megnézzék, mi az, amit már soknak ítélne a nagyérdemű. A körültekintő előkészületek ellenére mégis volt, aki kiakadt a végeredményen, a közösségi médiában sokan posztoltak róla, mennyire kellemetlennek találták az intim jeleneteket. Mások azonban kérdőn állnak ezelőtt a kritika előtt, hiszen a film bevallottan erotikus thriller.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik