Kultúra

Az Eufória sztárja állítólag rátámadt egy rádiósra, nyomoz a rendőrség

Image Press Agency / NurPhoto / AFP
Image Press Agency / NurPhoto / AFP
Jacob Elordi nem viselte jól az arcába tolt mobiltelefont.

Sajtóhírek szerint összetűzésbe keveredett egy rádióssal Jacob Elordi, az Eufória című sorozat egyik főszereplője. Az ausztrál származású színész Sydney egyik bárjából kifelé jövet találkozott össze a rá váró Joshua Fox-szal, az egyik helyi rádióműsor készítőjével, aki a telefonjával videózva kérdezte meg Elorditól, hogy küldene-e a fürdővizéből egy adagot az egyik műsorvezetőjüknek, Jackie O-nak – ezzel utalva a színész Saltburn című filmjének virális jelenetére, amelyben egy másik szereplő iszik bele a kádba, miután Elordi megfürdött benne.

Elordi először udvariasan megkérte Foxot, hogy kapcsolja ki a kamerát, majd a rádiós elmondása szerint közel lépett hozzá, és felszólította, hogy törölje a felvételt. Fox a kamerát ugyan kikapcsolta, és megígérte, hogy nem használják a felvételt, de törölni már nem volt hajlandó, mert állítása szerint megfélemlítve érezte magát, és azt gondolta, hogy ez a videó az egyetlen bizonyítéka, ha eldurvul a helyzet.

Aztán Jacob megfordult és a falhoz szorított, a kezét pedig a torkomon tartotta

– idézte fel a hétfő reggeli rádióműsorban Fox az elfajult találkozást, amelynek során sérülés nem történt.

A New South Wales-i rendőrség neveket nem tartalmazó közleménye szerint nyomozás zajlik az ügyben. Elordi egyelőre nem reagált nyilvánosan a hírekre. A színész nemrég siettette az Eufória következő évadának forgatását, de mostanában sem tétlenkedett: az idei Oscar-versenyben két filmje, a már említett Saltburn című szatíra és Sofia Coppola Priscillája révén is érdekelt – utóbbiban Elvis Presley-t alakítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik