Kultúra

Barbie után filmet kap Bob, az építő is – a producer: Jennifer Lopez

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
A latino közönséget célozzák, így Roberto Puerto Rico szigetén épít majd.

A Barbie tavalyi sikere után egyértelmű volt, hogy a Mattel ontani fogja a játékfigurákról készült filmeket. Több mint egy tucatnyi fejlesztés alatt álló projektről tudni jelenleg, többek között Thomas, a gőzmozdony, és az Uno kártyajáték is megkaphatja a maga szélesvásznú kalandjait.

Ebbe a sorba illeszkedik Bob, az építő is, aki saját animációs filmet kap. Bob ugyan nem a boltok polcán kezdte a karrierjét, hanem a BBC gyerekadóján 1999-ben debütált tévésorozat főhőse volt, amely 12 évadot élt meg. Ám 2011-ben a brit jogtulajdonosok eladták a figura jogait a Mattelnek 680 millió dollárért, így az amerikai gyerekek elsősorban ebben a formában ismerkedhetettek meg vele.

Az új animációs filmben Roberto (vagyis Bob) Puerto Ricóra utazik majd, hogy részt vegyen egy nagy építkezésben, ám ottléte során mélyebbre hatol majd a karibi térség eleven és gazdag latino kultúrájába. A forgatókönyvet Felipe Vargas írja, aki legutóbb egy horrorfilmet jegyzett, Bob hangját Anthony Ramos kölcsönzi, az egyik producer pedig Jennifer Lopez lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik