Kultúra

Halle Berry csinált egy ufós sci-fit, amit sosem mutatnak be

ARTURO HOLMES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
ARTURO HOLMES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
A The Mothership már három éve leforgott, ám a Netflix végül jegelte a projektet.

Hiába forgatták le, valószínűleg sosem mutatják be a Halle Berry főszereplésével készített The Mothership című sci-fit.

A filmet A kémek hídja forgatókönyvével Oscarra jelölt Matt Charman írta és rendezte, már 2021-ben leforgatták, az eredeti tervek szerint 2022-ben mutatták volna be, már egy rövid teaser is készült hozzá. Azóta az utómunkálatok folytak, amelyek meglehetősen elhúzódtak, a Wrap információi szerint a filmet gyártó Netflix végül a folyamatos halasztások miatt döntött úgy, hogy végleg jegeli a projektet. A Guardian arról írt, hogy mivel utóforgatásra is szükség volt, nehézséget okozott, hogy a gyerekszínészek három évvel idősebbek az eredeti felvételekhez képest, ez is közrejátszott a döntésben.

A történet középpontjában a Berry által játszott anya áll, akinek rejtélyes körülmények közt tűnik el a férje. Nagyon úgy néz ki, hogy mindennek ahhoz lehet köze, hogy egy évvel később gyerekeivel földönkívüli aktivitást észlelnek a házuk alatt.

A The Mothership elkaszálása újabb bizonyítéka annak, hogy egy sztár sem jelenthet garanciát a bemutatóra: tavalyelőtt például a Warner a 90 millió dollárból készített Batgirl-sorozatot kaszálta el, de ez csak egy volt a sok közül. A jelenségről itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Elkaszálások, reklámok, fiókban hagyott filmek – egyre hevesebb a streamingháború
Eltűnt A besúgó, megszűnik az HBO Max, reklámok lesznek a Netflixen, és szegény Batgirl is örökre a fiókban marad – furcsa dolgok történtek az utóbbi időben a streamingvilágban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik