Kultúra

Nem könnyű a Tom Hollandok világában Tom Hollandernek lenni

PATRICK BAZ / CIFF
PATRICK BAZ / CIFF
Kivéve, amikor véletlenül a Marvel-sztár fizetését kapja meg az ember.

A Fehér Lótusz sztárja Seth Meyers beszélgető műsorában mesélt róla, milyen nehézségeket okoz, ha az embernek egy szótag különbséggel megegyezik a neve korunk egyik legnagyobb Marvel-sztárjáéval.

Élőben azért nem szokták összekeverni az 56 éves színészt 27 éves kollégájával, de ahogy ő fogalmaz „nem vizuális kontextusban” sokszor előfordul ilyesmi. Azt például már szkeptikusan kezeli, ha valaki azt mondja neki, hogy a gyermeke nagyon szeretne vele találkozni.

Tom Hollander leginkább a Büszkeség és balítélet 2005-ös filmadaptációjából, A Fehér Lótusz második évadából, vagy az Éjszakai szolgálat (The Night Manager) című sorozatból ismert, ahol a szintén Tomok táborát erősítő Tom Hiddlestone mellett játszott. A 27 éves Tom Holland pedig a Marvel Univerzum Peter Parkerjeként lett világszerte híres.

A legnagyobb kavarodást az okozta, amikor egy rövid ideig ugyanaz az ügynökség képviselte őket. Hollander szomorúan számol be róla, milyen kijózanító volt, amikor épp önelégülten üldögélt egy barátja színházi előadásán egy BBC sorozat harmincezer fontos fizetésével a zsebében, mikor kapott egy emailt, hogy itt az első jegybevételi bónusza a Bosszúállókért.

Több pénz volt mint amit én valaha… egy hétjegyű szám volt! Akkor volt 20 éves. Nagyon gyorsan elpárolgott az önelégültségem.

„De hát ilyen a showbiznisz!” – mondja nevetve.

A teljes videó, amiben Tom Hollander Trueman Capote, amerikai íróról szóló új sorozatáról is mesél, itt tekinthető meg:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik