Kultúra

Oliver Stone szerint Ryan Gosling csak az idejét pocsékolja olyan filmekkel, mint a Barbie

VALERY HACHE / AFP
VALERY HACHE / AFP

Meglehetősen sarkos véleményt fogalmazott meg Oliver Stone a filmipar jelenlegi helyzetéről, többek közt a Barbie-t, a Halálos iramban-szériát és a John Wicket sem kímélte – idézi a Deadline a háromszoros Oscar-díjas rendezőt egy tavalyi interjúból.

Ryan Gosling csak az idejét pocsékolta, amikor pénzért elvállalta azt a szart. Sokkal komolyabb filmeket kéne csinálnia. Nem kéne részt vennie Hollywood infantilizálásában

– nyilatkozta a rendező.

Elmondta azt is, hogy a Halálos iramban-filmeket régen kedvelte, de az utóbbi időben „olyanok lettek, mint a Marvel-filmek. Hány balesetet vagyunk képesek végignézni?” De a John Wick-széria is megkapta a magáét: „A repülőn megnéztem a több mint háromórás John Wicket. 778-szor aludtam el rajta. Mindig arra keltem fel, hogy még több embert öl meg. Olyan, mintha a világ a logikátlanság felé korcsosulna.”

A rendező nincs minden aktuális filmről ilyen rossz véleménnyel: az Oppenheimer például kifejezetten tetszett neki azzal együtt is, hogy neki is felajánlották a történetet, ám nem kért belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik