Kultúra

Meghalt a Beverly Hills 90210 színésze, David Gail

Ötvennyolc éves korában meghalt David Gail, aki olyan sorozatokban szerepelt, mint a Beverly Hills 90210, a Savannah vagy Port Charles.

Halálhírét Peter Ferriero, a Beverly Hills, 90210 podcast házigazdája hozta nyilvánosságra, majd a színész testvére, Katie Colmenares erősítette meg Instagramon.

Alig volt nap az életemben, amikor ne lettél volna velem, örökké a szárnysegédem, a legjobb barátom, aki bármivel és bárkivel képes szembenézni

– írta Colmenares. A halál okát nem közölték.

A tampai születésű Gail elsősorban sorozatokban játszott, legismertebb szerepei közé tartozik, Stuart Carlson a Beverly Hills 90210-ből, ő volt a Shannen Doherty által alakított Brenda Walsh vőlegénye. Több mint kétszáz epizódban tűnt fel a leghosszabb ideje futó amerikai szappanoperának számító General Hospital spinoff-sorozatában, a Port Charlesban, ahol Dr. Joe Scalont alakította. Egy epizód erejéig szerepelt a Vészhelyzetben és a J.A.G. – Becsületbeli ügyekben is. IMDb-adatlapja szerint utoljára 2019-ben vállalt színészmunkát, ekkor a Blacksad: Under the Skin című videójátékhoz adta a hangját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katie Colmenares (@colmenareskatie) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik