Kultúra

Újra összeáll a No Doubt

Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Egyelőre csak egy buliról van szó, és messzire kell érte menni.

Idén sem aprózta el a Coachella, a fesztivál egyébként is jellemzően a legnagyobb világsztárokat vonultatja fel, idén azonban még nagyobb dobást jelentettek be: náluk áll össze kilenc év után a No Doubt.

A zenekar hivatalos X-csatornáján ma megjelent egy videó, amiben a No Doubt énekesnője, Gwen Stefani közös videohívást indít a zenekar többi tagjával, Tony Kanallal, Tom Dumonttal és Adrian Younggal, majd arra jutnak, hogy össze kéne állni egy bulira. A videóban még sem dátumról, sem helyszínről nem volt szó, nem sokkal később azonban a Coachella bejelentésével vált kerek egésszé a történet: Lana Del Rey, Tyler, the Creator és Doja Cat neve mellett ott virít a fellépők közt a No Doubt is. Az, hogy pontosan mikor lép fel a zenekar, esetleg duplázik-e a két hétvégés fesztiválon, azt még nem pontosították a szervezők.

Az 1986-ban skazenekarként megalakuló No Doubt első lemezével még nem tört be a köztudatba, az 1995-ben kiadott Tragic Kingdomon című lemezen azonban ott volt az a Don’t Speak, amellyel világhírűvé váltak. A zenekar először 2004-től tartott szünetet, majd 2008-ban álltak kiadtak egy újabb lemezt, majd 2013-ban újra takaréklángra kapcsoltak, azt követően 2014-ben és 2015-ben adtak néhány koncertet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik