Kultúra

Lezárták a nyomozást Matthew Perry halála ügyében

Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Nem vizsgálódnak tovább.

A Los Angeles-i rendőrség megerősítette a People magazinnak, hogy hivatalosan is lezárták a Matthew Perry halála ügyében folytatott nyomozást. A Jóbarátok egykori sztárjára október végén bukkantak rá holtan egy medencében, mire a mentők a helyszínre értek, már nem tudtak segíteni az 54 éves színészen. A boncolási jegyzőkönyvből azóta kiderült, hogy Perry „ketamin akut hatásai” miatt halt meg, egyik nőismerőse szerint a Jóbarátok egykori színésze a halála előtti hetekben „dühös és gonosz” volt, mert tesztoszteron injekciókat kapott.

Ahogy akkori cikkünkben írtuk, a jegyzőkönyvből kitűnt, hogy Perry nagymértékben támaszkodott gyógyszerekre életminősége fenntartása érdekében. A jelentésben az áll, asszisztense szobájában

több nyitott, üres vagy félig teli gyógyszeres üveg volt, amiket az elhunytnak írtak fel, illetve vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, emésztést segítő szerek, valamint tégelyek, tele különböző pirulákkal, tablettákkal, kapszulákkal és cukorkákkal.

A meg nem nevezett nő, akivel az orvosszakértő beszélt, állítólag azt mondta, hogy Perry jó hangulatban volt utolsó beszélgetésük során, pár nappal a halála előtt. Ezt támasztja alá Jennifer Aniston története is, aki október 28-án reggel beszélt Perryvel, órákkal azelőtt, hogy asszisztense rátalált a színész holttestére egy jakuzziban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik