Kultúra

42 évesen meghalt Adan Canto, az X-Men és a Narcos színésze

Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Halle Berry és Kiefer Sutherland is érzelmes szavakkal búcsúztatta.

Meghalt a mexikói származású színész, Adan Canto, akit az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiból, valamint számos népszerű sorozatból ismerhetett a közönség.

Ügynöke elmondta, hogy a 42 éves színész rákban szenvedett, amely a vakbélhez tartozó féregnyúlványt támadta meg. A 2014-es X-Men-filmben Canto Napfoltot játszotta, egyik partnere a vásznon pedig Halle Berry volt. A színésznő később saját rendezésű filmjében, a Netflixen 2020-ban bemutatott Megsebezvében is szerepeltette Cantót.

Egyelőre nem találok szavakat… de az én édes drága barátom, Adan épp elnyerte a szárnyait. Örökké, örökké a szívemben őrzöm őt

– írta Berry Instagram-bejegyzésében. Hozzá hasonlóan számos kolléga megemlékezett Cantóról, többek között Kiefer Sutherland is, aki A kijelölt túlélő című sorozatban játszott együtt vele. A politikai thrillerben Canto a terrortámadás nyomán elnökké váló hétköznapo kisember (Sutherland) nemzetbiztonsági tanácsadóját, Aaron Shore-t alakította. Emellett feltűnt olyan sorozatokban, mint a Narcos, a Gyilkos hajsza, illetve A takarítónő című mexikói krimisorozat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik