Kultúra

Kínosnak nevezte Bödőcs Tibor paródiáját Tasnádi Péter

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Nem ismert magára a róla készített paródiában Tasnádi Péter, aki videóban üzent az őt videóban kifigurázó Bödőcs Tibornak.

A humorista még a Dumaszínház tavalyi születésnapi gálájára készítette a videót, amely most került fel a videómegosztóra. Ebben maga Bödőcs látható, ahogy Tasnádi jellegzetes hangján és a védjegyévé váló melegítőfelsőben parodizálja a magyar alvilág egyik hírhedt alakját.

Tasnádi nem késlekedett sokáig, szintén Youtube-on válaszolt a humoristának, akinek első körben megköszönte a videót, mivel a népszerűség fokmérőjének nevezi azt, hogy az ország első számú humoristája vele foglalkozik

Azt is hozzátette, nem haragszik, amiért kifigurázta, de nagyon szívesen „felkészíti Tasnádiból”, mert úgy véli, hogy csupán a hangja elmélyítésével, a ruhájával és a szobros háttérrel próbálta megidézni elég sikertelenül, Tasnádi ugyanis nem ismert magára a videóban.

Ez nem volt tréfás, inkább kínos volt

– summázta a látottakat.

Bödőccsel lapunk nemrég készített interjút:

Kapcsolódó
Bödőcs Tibor: Anyám szokta fejemre olvasni a rólam írt kommenteket
Vajon ellensúlyozzák-e a történelem borzalmait Mozart operái, a Monty Python poénjai és Messi cselei? Beleférhet-e közéletünk abszurditása egy-egy SMS-be? Ilyen kérdésekről, illetve Torgyán József prózájáról is elmélkedtünk Bödőcs Tiborral, akinek az idén jelent meg harmadik könyve. Interjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik