Kultúra

Jimmy Kimmelt Jeffrey Epsteinnel ugratták, most perrel fenyegetőzik

CHRIS DELMAS / AFP
CHRIS DELMAS / AFP

Bár ő maga előszeretettel viccel bármivel, megmutatkozott, hogy még Jimmy Kimmelnél is vannak határok: ilyen például a szexkereskedelemmel és a nők kizsákmányolásával vádolt Jeffrey Epstein.

A műsorvezetőt és a 2019-ben elhunyt bűnözőt egy NFL-sztár, Aaron Rodgers említette egy mondatban: az amerikaifutball játékos a The Pat McAfee Showban volt vendég, ahol szóba kerültek a tegnap nyilvánosságra hozott Epstein-dokumentumok. A többszáz oldalnyi peranyag közel kétszáz olyan személy nevét tartalmazza, akik szóba kerültek a tárgyaláson, köztük olyan ismert emberek is, mint Donald Trump, Stephen Hawking, Michael Jackson vagy David Copperfield. 

Rodgers azzal viccelt, hogy Kimmel egész biztosan nem akarja, hogy a lista nyilvánosságra kerüljön, mivel ő maga is rajta van. A műsorvezető azonban nem értékelte a poént, és egy dühös X-posztban reagált.

Kedves Seggfej. Csak a rend kedvéért: sosem találkoztam Epsteinnel, nem repültem vele, nem látogattam meg, soha nem volt semmilyen kapcsolat köztünk, és semmilyen listán nem fogod megtalálni a nevemet, azokat a nyilvánvalóan kamulistákat leszámítva, amelyeket a hozzád hasonló hígagyú idióták nem tudnak megkülönböztetni a valóságtól. A meggondolatlan szavaid veszélybe sodorták a családomat. Csak folytasd, és a bíróságon fogunk vitatkozni

– írta posztjában Kimmel. Rodgers egyébként nem teljesen saját kútfőből vette a műsorvezető és az Epstein közti kapcsolatot: az interneten olyan fényképek kezdtek terjedni, amelyeken Kimmel neve valóban látható a peranyagban, azonban ezekről bebizonyosodtak, hogy hamisak.

Rodgers nem reagált még a fenyegetésre, a Pat McAfee azonban nyilvánosan bocsánatot kért, amiért mindez elhangzott a műsorában.

Kapcsolódó
Bill Clinton, Stephen Hawking és David Copperfield neve is feltűnik a most nyilvánosságra hozott Epstein-peranyagban
Sorra hozzák nyilvánosságra a bírósági dokumentumokat, amelyekben egy sor ismert ember neve is előkerül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik