Kultúra

„Te magad is megöltél valakit, nem igaz? Gyilkos vagy!” – Alec Baldwin Izrael-ellenes tüntetőkkel került összetűzésbe

Mike Coppola / Getty Images / AFP
Mike Coppola / Getty Images / AFP

Alec Baldwin vehemens összetűzésbe keveredett egy hétfői Izrael-ellenes tüntetés résztvevőivel New Yorkban. A színészt, aki épp egy ajtón próbált bejutni, kisebb tömeg vette körül, azt próbálták belőle kiszedni, hogy Palesztinát vagy Izraelt támogatja a jelenleg zajló konfliktusban.

A gázai békét támogatom

– mondta a tüntetőknek, akiket a válasz (vélhetőleg azért, mert nem ítélte el egyértelműen Izraelt) felbosszantott, és sértegetni kezdték a színészt. Baldwinra rendőrök vigyáztak, a tömeg így is egészen szorosan körbezárta, még végül ő és az egyik tüntető közvetlen közelről ordítoztak egymással. Az esetről felkerült egy videó az X-re:

Baldwin láthatólag maga is felhúzta magát, „kussoljatok el!”, kiabálta a tömegnek, akkor pedig még idegesebb lett, amikor valaki a tömegből felhozta Halyna Hutchins esetét: „te magad is megöltél valakit, nem igaz? Gyilkos vagy!” – kiabálta Baldwinnak valaki. A HuffPost úgy tudja, a színész nem akart semmilyen szinten belefolyni a tüntetésbe, épp egy színjátszástanfolyamot tartani igyekezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik