Kultúra

Randizós reality készül a Szex és New Yorkból

Bryan Bedder / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Bryan Bedder / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Négy ötvenes nő kalandjait fogja követni.

A Szex és New York-brand tovább bővül, de ezúttal nem egy újabb sorozat vagy filmes folytatás alakjában, hanem egy szkript nélküli realityként. A műror létrehozásában Candace Bushnell, az eredeti Szex és New York-könyv szerzője (egyben Carrie Bradshaw való életbeli alteregója) is részt vesz, a címe pedig Is There Still Sex in The City lesz. Ezúttal négy ötvenes éveikben járó barátnőt követnek majd, akik különböző korosztályú és hátterű férfiakkal randizgatnak minden epizódban, és a nagy kérdés pedig ezúttal is az, hogy megtalálják-e a szerelmet.

Az ötvenes nők a legizgalmasabb randizóréteg jelenleg. Én csak tudom, hiszen közülük való vagyok. Az évtizedek alatt mindenféle korú férfival randiztam, és izgatottan várom, hogy egy olyan műsoron dolgozhassak, ami kombinálja a kapcsolatok iránti szenvedélyemet a lehetőséggel, hogy segítsek a hozzám hasonló nőknek eligazodni a randi-kérdésekben

– idézte Candace Bushnell-t a Variety, amely azt írja, hogy a műsornak hamarosan elkezdenek az alkotók vevőt keresni.

A Szex és New Yorkot az elmúlt években rebootoló És egyszer csak... második évadjáról írt kritikánkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
Még Samantha sem menti meg az És egyszer csak... új évadát a megúszós érdektelenségtől
Míg a Szex és New York-reboot első évadán legalább lehetett úgy istenesen bosszankodni, addig a folytatás a teljes rezignáltságba süllyed – csupa biztonsági játékkal és múltból visszarángatott szereplővel. Kritika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik