Kultúra

Távozik az RTL-től Herman Péter, a csatorna egyik kulcsfigurája

Csanádi Márton / 24.hu
Csanádi Márton / 24.hu

Huszonöt év után távozik az RTL Magyarországtól Herman Péter, a csatorna drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, kreatív producere.

A cég a közleményében azt írja: szervezeti átalakítások miatt közös megegyezéssel bontják fel Herman munkaviszonyát.

A szakember huszonöt évet töltött az RTL-nél, karrierjét a Mónika Show-nál kezdte, majd ezt követően a Barátok közt sorozatot és a hírműsorokat leszámítva az RTL szinte összes saját gyártású produkciójának és fikciós sorozatának alkotója és aktív részese volt.

Nehéz lenne felsorolni, amit Pierre-nek köszönhet nem csak az RTL, de a nézőink is. Pierre több, mint két évtizedes alkotómunkája nagy hatással volt mind az RTL, mind pedig a hazai televíziózás, illetve sorozatgyártás történetére. Köszönöm, köszönjük Pierre munkáját és nagyon sok sikert kívánunk neki a továbbiakban”

– nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese. Ahogy írják, a pozíció betöltéséről később döntenek, az átszervezés lezárultáig a dráma-és szórakoztató műsorok igazgatósága a senior kreatív producerekkel közösen Kolosi irányítása alatt működik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik