Kultúra

Jenna Ortega nem tér vissza a Sikoly folytatásában

JAMIE MCCARTHY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
JAMIE MCCARTHY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Nem sokkal azután, hogy Melissa Barrerát kirúgták a készülő Sikoly 7-ből kiderült, hogy a másik főszereplő, Jenna Ortega sem tér vissza, ő azonban egészen más okok miatt.

Barrerát a hírek szerint azért menesztették, mert palesztinpárti bejegyzéseket posztolt Instagramra, amelyet a filmet gyártó Spyglass antiszemita gyűlöletkeltésnek tulajdonított, azzal szemben zérótolerancia van érvényben a cégnél. Szerencsétlen egybeesés, hogy alig egy nappal később nyilvánosságra került: a testvérét játszó Ortega sem tér vissza.

A két távozásnak azonban minden spekuláció ellenére a Deadline információi szerint nincs köze egymáshoz: arról van tudomásuk, hogy a Wednesday következő évada miatt nem tér vissza a színésznő. A nagysikerű Netflix-sorozat forgatása áprilisban kezdődik Írországban, nyárig mindenképpen az köti majd le Ortegát, de még a Beetlejuice 2-ből is van néhány jelenete. A hírek szerint Ortega távozásának híre nem újkeletű, már a színészsztrájk előtt folytak tárgyalások arról, hogy a színésznő távozik a produkciótól.

De nem ők az egyedüli hiányzók a Sikoly folytatásából: a hatodik részt jegyző rendezőpáros, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillet sem tér vissza,  Christopher Landon rendezi majd a filmet. A lap úgy tudja, hogy a hetedik résznek egyelőre még forgatókönyve sincs, ám a valószínűleg nagyban építettek volna a hatodik rész főszereplőpárosára, a Carpenter-testvérekre, akiket Barrera és Ortega alakított.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik