Kultúra

Késes támadó sebesített meg egy K-pop énekest

Justin Shin / Getty Images
Justin Shin / Getty Images

Egy nő késsel a kezében betört egy szöuli színház öltözőjébe, és dulakodás közben megsebesítette a Super Junior együttes tagját, Kyuhyunt, aki éppen színésztársait látogatta meg, és az ujján sebesült meg, miközben megpróbálta megfékezni a nőt. A harmincas éveiben járó nőt letartóztatták.

A rendőrség vizsgálja, honnan szerezte a fegyvert, és hogy van-e a nőnek mentális betegsége. A helyi média szerint a nőnek nincs kapcsolata Kyuhyunnal vagy a többi színésszel, akik jelen voltak. Az énekesnek egy kisebb vágás lett az ujján, amelyet a helyszínen azonnal elláttak – közölte a 35 éves sztár ügynöksége, az Antenna Music a dél-koreai JoongAng Daily című országos napilappal.

Kyuhyun jelenleg a Ben-Hur musical koreai nyelvű változatának főszerepét játssza, amely egy kitalált zsidó hős történetét meséli el, akit a rómaiak tévesen vádoltak meg egy merénylettel. A színész-énekes 2006-ban csatlakozott a Super Juniorhoz, az ország egyik legnépszerűbb fiúcsapatához, azóta pedig musicalszínészként is befutott, írja a BBC.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik