Kultúra

Pedro Pascal csatlakozhat a Marvel-univerzumhoz

Michael TRAN / AFP
Michael TRAN / AFP

Újabb sztárt állíthat csatasorba a Marvel: amerikai sajtótermékek egybehangzó információi alapján az új Fantasztikus Négyessel kapcsolatban tárgyalnak Pedro Pascallal. A színész Reed Richardsot, azaz Mr. Fantasticot alakítaná – írja a Variety.

Az utóbbi időben bukdácsoló Marvel nagy reményeket fűz a szuperhőstörténet felélesztéséhez. A projektnek premierdátuma már van – 2025. május 2-án mutatják be – a főszereplőit azonban még nem nevezték meg. Annyi biztos, hogy Matt Shakman rendezi és Josh Friedman írja.

Stan Lee és Jack Kirby képregénysorozatát nem is olyan régen megfilmesítették: 2005 és 2015 között három nem túl nagy sikerű film is készült. Az első kettőben Chris Evans, Jessica Alba, Michael Chiklis és Ioan Gruffudd játszott – az utóbbi alakította Mr. Fantasticot, a 2015-ösben Michael B Jordan, Kate Mara, Jamie Bell és Miles Teller, szintén az utóbbi játszotta a szóban forgó szuperhőst.

Pascal az utóbbi években rendre jól választott, amikor nagy franchise-okhoz csatlakozott: sikere volt a Trónok harcában, A mandalóriban és a The Last of Usban is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik