Kultúra

Wellhello koncert lesz a Budapest Sportarénában

Wellhello
Wellhello
Így ünneplik a jubileumot.

Tízéves lesz a Wellhello, ennek alkalmából nagyszabású koncertet is tartanak: 2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Mostanában egyre gyakrabban jönnek oda emberek hozzánk az utcán azzal, hogy a koncertünkön ismerték meg egymást a szerelmükkel, amiből azóta házasság, gyerek és család lett. Ezek megható dolgok, de vannak szürreálisak is, mint mikor odajön egy 20 éves ember, hogy 10 évesen rajongóként imádott minket és lényegében rajtunk nőtt fel. Hálásak vagyunk, hogy ilyen kitartó és ragaszkodó közönségünk van! Túl vagyunk sok boldog pillanaton, sok mélyponton és a mi életünkben is sok minden változott, hiszen a huszonközepe srácokból harmincközepe lett és időközben megszületett az első Wellhello baba is Diazéknál. Egy dolog örök: A barátság, amin már nem változtat semmi

idézik Fluort a közleményben, amely szerint a zenekar az eddigi leghosszabb show-jára készül. Ígéretük szerint olyan dalok is elhangoznak majd, amik csak ritkán szólaltak meg élőben, beleértve Fluor és Diaz első közös próbálkozásait is. A koncerten lesznek sztárvendégek is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik