Kultúra

Alföldi Róbert: Nem az a fontos most, hogy ki mikor mondott le

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Nem az a fontos most, hogy ki mikor mondott le, – nota bene felénk az elég ritka, hogy valaki valóban felelősséget vállal –, nem az a fontos, hogy ki fogadta el, vagy sem, nem a szimpátiák vagy egyebek a fontosak a Nemzeti Színházban történt szörnyű balesettel kapcsolatban, szögezte le Facebook-oldalán Alföldi Róbert, az intézmény volt igazgatója a hétvégén történt balesettel összefüggésben.

Szerinte az a fontos, hogy a két kollégájuk minél hamarabb és teljesen gyógyuljon és épüljön fel, és amíg ez megtörténik, addig minden segítséget – anyagit is! – megkapjanak.

Kedves Kollégák, sok erőt és mielőbbi teljes gyógyulást! Most van az a pillanat, amikor az egész szakma, mindentől függetlenül veletek van és rátok gondol. Gyógyuljatok!

– zárta a posztot Alföldi.

Mint ismert, az esetet követően Vidnyánszki Attila lemondott a Nemzeti Színház éléről, a rendőrség pedig nyomozást indított.

Kapcsolódó
Színházi szakszervezet: veszélyes üzem a miénk, de ritka az ennyire súlyos baleset
Mennyire gyakoriak a színházi balesetek, és mit lehet tenni a megelőzésük érdekében? A Nemzeti Színházban történt baleset után Mihályi Győzőt, a Színházi Dolgozók Szakszervezetének elnökét kérdeztük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik