Kultúra

Sharon Stone arról beszélt, hogy a Sony egykori vezetője korábban szexuálisan zaklatta őt

Michael Tran / AFP
Michael Tran / AFP
Az eset a nyolcvanas években történt.

Kelly Ripa a tengerentúlon népszerű podcastje, a Let’s Talk Off Camera vendége volt nemrég az Oscar-jelölt Sharon Stone, aki egy közel négy évtizedes, meglepő történetet mesélt el – írja a Variety.

A világhírről akkor még csak álmodó – azt ugyanis csak az 1992-es Elemi ösztön hozta el neki – színésznő arról beszélt, hogy röviddel Los Angelesbe való költözése után a Sony egyik vezetőjének irodájába hívták, ahol leültették a nyolcvanas években tipikus, alacsony kanapék egyikére, majd a férfi kijelentette:

Valóban igaz, amit rólad mondanak, tényleg te vagy a leggyönyörűbb. Hosszú évtizedek óta nem láttunk hozzád hasonlót. Mindenki rólad beszél, és téged figyel. Te vagy a legszókimondóbb, okos vagy, gyönyörű, és a hajad is…,

majd odasétált hozzám, és azt mondta:

De mindenekelőtt…,

majd előkapta a péniszét.

Stone annyira feszültté vált, hogy előbb nevetni kezdett, majd a könnyei is potyogni kezdtek, a férfi pedig mivel nem tudta, mit tegyen, eltette a szerszámát, és kiment az íróasztala mögötti ajtón. A fiatal színésznőt végül a titkárnő vezette ki az irodából.

Nem ez volt az utolsó furcsa eset a karrieremben – tette hozzá a podcastben, majd újra felhívta a Hollywood férfijainak figyelmét arra, hogy továbbra is elfogadja a bocsánatkéréseiket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik