Kultúra

Budapestre jön tavasszal a Thirty Seconds To Mars

Májusban lépnek majd színpadra az MVM Dome-ban.

Jared Leto felmászott az Empire State Building tetejére, megünnepelni a Thirty Seconds To Mars monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világkörüli turnéjának bejelentését – olvasható a LiveNation sajtóközleményében, ami arról ad hírt, hogy a több mint öt év után újra koncertkörútra induló zenekar Latin-Amerika után Európába érkezik, majd Észak-Amerikában fejezi be a nagy világjárást.

Ennek a hosszú útnak a közepén,

május 16-án Budapestre is eljutnak, hogy az MVM Dome színpadára álljanak.

Leto egyébként az első ember, aki megmászta a világ egykor legmagasabb épületét, az Empire State Building-et, ami gyerekkora óta mindig lenyűgözte, sőt, a színészként is aktív zenész hozzátette:

a torony bizonyítéka annak, hogy a világon számtalan dolog megvalósítható, ha igazán akarjuk,

majd arról beszélt, hogy ez a gondolat szülte a legújabb albumukat, a szeptember 15-én megjelent It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day-t is.

Matt Wright / Thirty Seconds To Mars Jared Leto az Empire State Building tetején.

A Jared és testvére, Shannon Leto alkotta többszörös platinalemezes Thirty Seconds To Mars budapesti koncertjére jegyek elsőként a regisztrált Live Nation-tagok számára lesznek elérhetők: ők november 16-án 10 órától vásárolhatnak, majd déltől a Spotify elővásárlási lehetőség is megnyílik.

A teljeskörű jegyértékesítés november 17-én 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik