Kultúra

35 évesen meghalt az egykori gyereksztár, Evan Ellingson

Kevin Winter / Getty Images North America / Getty Images via AFP
Kevin Winter / Getty Images North America / Getty Images via AFP

Holtan találták otthonában Evan Ellingsont, aki gyerekszínészként futott be, ám később felhagyott a színészettel. A TMZ értesülései szerint a korábban drogproblémákkal küzdő 35 éves színész a kaliforniai Fontanában élt egy olyan létesítményben, amely józanságot elősegítő környezetet biztosít a korábban elvonón gyógyuló függőknek. Ellingsonra egy ilyen lakás hálószobájában találtak rá. A halál okáról egyelőre nem nyilatkoztak a hatóságok, csupán annyi derült ki, hogy a rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

Ellingson 13 éves korában kezdte karrierjét, első szerepét a General Hospital című szappanoperában kapta. Később olyan sorozatokban bukkant fel, mint a 24, a Titus, a Rém rendetlen család vagy a CSI: Miami helyszínelők, ez utóbbiban három éven keresztül alakította Kyle Harmont, a főszereplő fiát.

A sorozatszerepek mellett filmekben is feltűnt, egyik legismertebb szerepét A nővérem húga című filmben játszotta, amelyben Cameron Diaz fiát alakította. Clint Eastwooddal is dolgozott együtt a 2006-ban bemutatott Levelek Imo Dzsimáról című filmben. Ellingson alig egy étvizedet töltött el a filmiparban, 2010-ben vonult vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik