Kultúra

„Egy igazi OG-nek gengszterrap dukál” – Orbánnal készítene lemezt Dopeman

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Szívesen segítene Orbán Viktornak rapperi babérokra törni Dopeman, aki az előbbi Instagram-posztjára reagált TikTokon.

A miniszterelnök lehetséges rapkarrierje ezzel a videóval kezdődött:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés

Szijjártó Péter New Yorkból hazatérve egy Trump-feliratú, dedikált sapkával örvendeztette meg a Orbánt, aki a videó szerint a hátracsapott fejfedőtől rappernek érezte magát. „Rappelnék is egyet, ma esetleg nyomnék valami rapet” – mondja a miniszterelnök máris ráérezve a rímekre. A „Nagyszínpad” posztszöveggel megosztott videót látva Dopeman azonnal üzent Orbánnak, vagy ahogy ő nevezi: apunak. Felajánlotta, hogy elkészíti az első lemezét, sőt, a műfajkérdésben is szívesen ad tanácsot:

Nem gondolom, hogy trap irányba kéne elmennie vagy drill vagy modern hiphop. Egy igazi OG-nak igazi oldschool gengszterrap dukál

 

@dopemantv_official ELNÖKÖM! Itt az idő, most vagy soha…🎱🔥💣💥😎 Ha a 2 OG összefog, kő kövön nem marad…💪👊🥊 Csináljuk meg, és Viktor Apánk lerappeli Brüsszelt…💣💣💣 #foryou #fy #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #viralvideos #neked #nekedbelegyen #orbánviktor #magyarrap #dopeman #d1g #majka #feketevonat #tko #ganxstazolee #producer #dopebeat #gengszterrap ♬ Straight Outta Compton - N.W.A.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik