Kultúra

Egy évvel halasztják a Mission: Impossible 8. részének bemutatóját

Paramount Pictures - Skydance Me / Collection ChristopheL via AFP
Paramount Pictures - Skydance Me / Collection ChristopheL via AFP
A színéssztrájk miatt van szükség erre.

Bár a forgatókönyvírók megállapodtak a stúdiókkal, a színészek szakszervezete, a SAG-AFTRA továbbra is sztrájkol Hollywoodban, ennek hatásait pedig a filmrajongók is megérzik. Például azt, hogy csaknem egy évvel később láthatják moziban a Mission: Impossible nyolcadik felvonását, amelynek premierjét 2024 június 28-ról 2025 május 23-ra halasztott a Paramount Pictures, ugyanis a sztrájk miatt fennakadások voltak a forgatásban. Ezzel együtt a Hang nélkül-előzményfilm bemutatóját is eltolták 2024 júniusáról 2025 tavaszára.

Ha nem születik hamarosan megállapodás a SAG-AFTRA és a stúdiók között, akkor egyre több blockbuster juthat majd Tom Cruise-ék sorsára. A forgatókönyvírók sztrájkja által elért eredményekről itt írtunk bővebben, a Mission: Impossible hetedik részéről szóló nyári kritikánkat pedig itt olvashatják:

Kapcsolódó
Tom Cruise bemutatja Tom Cruise-t, az új M:I bemutatja az MI-t
Mozikban a Mission: Impossible hetedik része, a Leszámolás. Ki számol le kivel? A mesterséges intelligencia az emberiséggel? Tom Cruise az öregedéssel? A látvány a logikával? Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik