Kultúra

Ellenfilmet készít a konzervatív médiacég, mert a Disney élőszereplős Hófehérkéje nem elég fehér

Saját élőszereplős verziót készít a Hófehérkéből a Daily Wire nevű konzervatív médiavállalat Hófehérke és a gonosz királynő (Snow White And The Evil Queen) címmel.

A film főszereplője a youtuber Brett Cooper lesz, aki a Daily Wire egyik közéleti beszélgetős műsorának háziasszony-kommentátoraként ismert, emellett a cég Arthur-mondakörről szóló fantasy-sorozatában a The Pendragon Cycle-ben is feltűnik majd.

Az ellen-Hófehérke 2024-re készülhet el, és a cég gyerektartalmakra szakosodott streaming-platformja, a Bentkey első egész estés filmje lesz. Ellen-Hófehérkének persze nem hivatalosan nevezik, csak mi adtuk ezt a nevet a projektnek, minthogy az a Disney hamarosan érkező élőszereplős Hófehérkéjének ellenpontjaként készül, a Disney filmjében ugyanis Rachel Zegler lesz a címszereplő. Zegler latin-amerikai gyökerekkel rendelkezik, édesanyja kolumbiai származású, így azon, hogy ő kapta Hófehérke szerepét, a döntés bejelentése óta lamentálnak az amerikai konzervatívok, mert hát hogyan is játszhatna egy latino színésznő valakit, akinek eposzi jelzője szerint hófehér a bőre. A Daily Wire nyilván nem is hivatkozhatna erre saját filmjük indokai között, balladai homállyal úgy fogalmaztak,

a Disney ugyan használja még Walt nevét, de eldobták az ő örökségét,

valamint, hogy a Disney Hófehérkéje

a jelen kor népszerű, de ártalmas hazugságainak teszi majd ki a gyerekeket.

A Daily Wire egy kedvcsinálót is kiadott a saját Hófehérkéjéhez, íme.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik