Kultúra

Eladó Nancy Sinatra egykori villája, ahol szinte megállt az idő

NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images
NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images
A tulajdonosok a lehető legtöbb részletet igyekeztek megőrizni.

2,95 millió dollárért, azaz közel 1,1 milliárd forintért keresi az új gazdáját Nancy Sinatra Beverly Hills-i otthona, amit gazdái igyekeztek olyan formában megtartani, ahogyan azt az énekesnő hátrahagyta – írja a The Hollywood Reporter.

Orly Frank, a ház tulajdonosa a lapnak arról mesélt, hogy azt eredetileg szülei, Abraham és Renee vásárolták meg a mozi- és tévéfilmek egész sorát jegyző Sobey Martintól, akinek az énekesnő nem sokkal korábban adta el azt.

A most nyolcvanhárom éves Sinatra csak rövid ideig lakott a házban, több híres portréja, illetve az I Gotta Get Outta This Town című, Movin’ With Nancy című tévéműsorához született klipje azonban ott készült, sőt, az eladás után is szorosan kötődött az otthonhoz: épp ezért

tartotta a kapcsolatot a Martin családdal, meglátogatta őket, sőt, kézzel írt üzeneteket is küldött

– mesélte a férfi.

A fehérre meszelt modern épület egy kanyonban fekszik, óriási nappaliját pedig egy bár, illetve egy méretes kandalló teszi kivételessé. Külön figyelmet érdemel emellett az eredeti állapotában megmaradt konyha, az énekesnő által megrendelt, megtartott sárga felületek, illetve a hegyekre gyönyörű kilátást nyújtó úszómedence is.

Az eladás oka Martin szüleinek halála, a férfi pedig reméli, hogy az jó kezekbe jut, így hiányzó védettsége miatt senki sem érzi majd úgy, hogy felújítás helyett lebontásban kell gondolkodnia.

Az idén hatvanéves házról szuper képek itt láthatók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik